Aikakauslehti

Lehti on Englanti post-punk yhtye Manchesterissa vuonna 1977 ja aktiivisena, kunnes 1981 ennen reunion tapahtui vuonna 2009.

Debyytti single ryhmän osui Shot molemmat osapuolet, kun debyyttialbumi on Real Life.

Vuonna 2004 kitaristi ja perustaja John McGeogh kuoli.

Vuonna 2009 bändi yhdistyi vuonna 2011 ja julkaisi albumin uuden materiaalin nimeltään Ei itseäsi.

Koulutus

Nykyinen

  • Howard Devoto - ääni
  • Noko - kitara
  • Jon "Stan" Valkoinen - basso
  • Dave Formula - koskettimet
  • John Doyle - akku

Jäsenet satunnaista

  • Barry Adamson - alhainen

Entiset jäsenet

  • John McGeogh - kitara
  • Martin Jackson - rummut
  • Bob Dickinson - koskettimet
  • Robin Simon - kitara
  • Ben Mandelson - kitara

Diskografia

  • 1978 - Real Life
  • 1979 - Käytetyt Päivänvalo
  • 1980 - oikea käyttö Saippua
  • 1981 - Magic Murder ja Sää
  • 2011 - Ei Thyself
  • 1980 - Play
  • 1982 - jälkikäteen
  0   0
Edellinen artikkeli Euskaltel-Euskadi
Seuraava artikkeli Alessandro Kello

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha